17 June 2010

Guitar Cover - Hijau Daun (Suaraku Berharap)

Yet another video post....=)

Tapi aku rasa gitar macam berterabur. Isk kecewa dengan diri sendiri. Pastu aku rasa aku perlukan seorang penyanyi lelaki untuk lagu ni sebab key lagu ni agak rendah. (Tapi bila part tinggi tu tinggi sangat plak...hishh)



....Tapi sebab aku malas pikir semua itu, jadi aku buat je la sorang-sorang lantas aku meletaknya terus di blog ini..



layankan aje..lagu favourite aku nih!!




Di sini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
aku tanpamu, masih tanpamu
bila esok hari datang lagi
ku coba hadapi semua ini
meski tanpamu oooh meski tanpamu
bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku disini
ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan
reff:
suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya
suara dengarkanlah aku
apakah aku slalu dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya
kalau ku masih tetap disini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggumu, aku menunggu
reff2:
suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya
suara dengarkanlah aku
apakah aku ada dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya
repeat reff

9 comments:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

mula-mula dengar,aku dengar suara jantan.wakakaka.44 min pertama jer.lepas tue kembali suara awek.hahaha

btw,'najlaa raihana' dah jadi SEO (Search Engine Optimization) Google.tahniah

fndrocka said...

aku trauma nyanyi dengan kau..suara aku padan nyanyi sorg2 dlm bilik je *baca dgn nada rendah yang sedih**

Najlaa Raihana said...

razi - haha mmg ar...tu kire aku dpt imitate sore jantan la tu..power gak aku kn?


fnd-alalalaa~ jngan cmtu...sore kau mmg bleh pegi jauh...dengan syarat kau lari jauh dr org ramai sblum kau bukak mulut nk nyanyi yer..

Super Nia Hana said...

watashi dengar beshhh jekk..

finally dapat dgr kamu main guitar .
yayyyy!!!!

najlaa cayang,kalo kamu main lagu dakmie yg terindah tah kape tah..sila bgtau watashi!!
ahakss

Najlaa Raihana said...

super nia hana - ahaks...memang ada keinginan nak main lagu tu pon..ok ok...insyaALLAH..kalau jadi up, akan mnyusul la lagu tu nnti...hehe

Minho said...

wahh.
terima kasih.
saya ada problem dgn nak cr rentak strumming lagu ni.
hehe.

Najlaa Raihana said...

minho - did the video help? u r welcome then..=)

Ezad said...

Ingatkan dah tak menulis lagi dah, rupanya ada lagi..hehe

Najlaa Raihana said...

ezad - ehe ada lagiii..