21 March 2010

Party In The Park

Our college event for FRESHER'S WEEK 2010
Venue : PMC CAR PARK
Photos Credit : The photographers; AYU, PENYOO AND ISE
Video Credit : IMAH

















p/s MAAF, sound tak brapa nak clear...rekod guna camera cikai je..

9 comments:

Anonymous said...

salam,

good job naj...nmpak hebat ko atas stage...aku dh bole agak dari awal ko py performance msti menjadi punye...syg x leh tgk ko perform live...ape pun,tahniah...gud luck utk becoming test

un said...

waa..
falling slowly..
nice song...
i watch the movie ady..
"once" kn??
citer die pn best gk..byk lagu best dlm tuh..
hebat najlaa..
baidewei,nih kemunculan pertama gitar acoustic baru yg dinanti2kn rmi peminat.hahaha
gitar pn hebat gak..
hehehe

Jalak lenteng said...

aku teruja weh najlaaa..smart2..syabas..ko mmg rajin berusaha dan gigih berlatih..

Najlaa Raihana said...

anon - mekaseh wei..=)

un - a'ah muvie once..irish movie..hehe ekceli banyak kantoi gitar mase tu esp part awal...nak main pon tangan terketar2 punye ar takut masa tuuuu...huhu


jalak - tenks!

AJ Nismihan said...

haha tak sesia kan.
so satu hajat dah tercapai. keep it up.
maybe you can write your own song. lebih rasa jiwa itu terbang tau.
wakaka
aku suke suke jer nak kasi hang pikir banyak yer.
anyway, good to see great improvement here. dari belajar sendiri2sampai buat stage performance.
believe me, this is only the beginning :).
tapi.
a big TAPI here.
your Doctorate should not be discounted because of this ya. I prefer Dr. Najlaa with a good musical ability than a singer; najlaa with non-completed-degree on your hand.
anyway, you did a good job, so enjoy the moments sis :)

Rashid said...

salam

wah!! tak sangka le. Ingatkan sekadar pegang gitar je. Rupanya boleh main..

Saya tabik utk najlaa ..

Najlaa Raihana said...

AJ - peh, tulis lagu sndri? x pernah terfikir smpai kesitu pon...yep2...my pursuit of becoming a doctor is still my priority..=)

rashid - hehe kalau setakat pegang je buat ape...kan?

AJ Nismihan said...

Bagi aku, menulis itu satu cara meluas pemikiran dan rasa hati. Dan kadang2jadi padang ilusi imiginasi hati aku sendiri. Jadi aku menulis untuk meluahkan buah pemikiran yang tak seberapa untuk jadi pedoman aku; dan lain-lain.

Jadi, kamu juga mungkin begitu. Kamu sendiri ada blog kamu bukan?
Dan satu yang lebih indah, kamu ada ability dengan petikan2jemari kamu. Jadi kamu ada peluang untuk meluahkan rasa hati benci suka dan rindu kasih pada sesiapa saja dalam lagu kamu sendiri.

Hehe kasi api-api sikit.

Mana tau, marahkan lecturer pun boleh jadi lagu :). Tapi tentu saja itu pilihan kamu kan Dr Najlaa :)

Najlaa Raihana said...

AJ - wah i like ur komen...kena digest baca satu2 perkataan betul2...every ayat ada meaning mndalam...hehe insyaAllah kalau dikurniakan buah2 pemikiran n cetusan idea tu boleh la start dengan menulis lirik plak lpas ni...