30 March 2010

6-1 = ??

= 5? 



Salah!




Alaa..takkan itu pun tak tau kot.....???





Haihh...





















Gitar yang dah putus satu tali....OK? (=.=')

11 comments:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

adik aku nak beli gitar weh...kau tolak jer la murah murah kat adik aku gitar tue...dia bukan sedar pun ada tali putus.

Najlaa Raihana said...

razi - ngek ar...sian adik ko...aku tanak mnjual barang dengan diselit unsur penipuan..haram wooi

Anonymous said...

tali gitar yg putus umpama kucing tempang kene langgar dgn motor...ahahah

hazel ruslan said...

wahhhh... ko goreng gitara sampai terputus la tali nye... hahaha

ako said...

Still bleh men lgi 2 naj...hehehe..
men tali atas jaa...cord rock!!
Ako syak naj men lagu versi metal ne...

AJ Nismihan said...

pandai kan...
tali gitar pun pandai putus masa dekat-dekat dengan final exam usm. mungkin ada sikit-sikit hint dekat situ.

tapi,
kalau hati kecil dok terkinja-kinja nak membetulkannya pun, tak lah semahal set guitar akustic+amp hang tuh kan najla? so nak tunggu lagi ker.

hehe

fndrocka said...

jari ok tak?

Pocket said...

punya la adik tokan sampai putuih!!
pas ni buleh start pakai yang kasar sikit yer dik:D

heheh

Najlaa Raihana said...

anon - analogi xbleh blah...=p

hazel - hehe manede tali dak karat tu kot

ako - huish...xde arrr....

aj - "final xm usm"<--- hehe yg smlm tu bukan final xm, itu end of rotation assessment and i'm no USM student..=)

fndrocka - ok je ade la kesan merah lg dalam 2mm..

pocket - yer..mungkin gtar ni da x seswai untuk saya...(aww sian gtar ni, macam kacang lupa kulit..)

paiz said...

da lame tak tukar tali la ni eh..
takper murah jer tali tu..huhuhu

Adry said...

post la video najlaa main gitar... hehe

Adry @ http://www.adrysabry.com