29 January 2010

Masa Itu Telah Tiba Lagi...

Isk dia datang lagi!

Aduh...masa yang itu datang lagi! Seringkali bila tiba masa yang ini aku jadi tak tentu arah. Pertimbangan aku kurang waras. Aku tak berhenti-henti beritahu diri aku sendiri..." It's OK Najlaa, its OK to just accept what you are now, terimalah hakikat itu dengan hati terbuka...terima je..." *huh! huh! tarik nafas dalam-dalam...*

Dramatik la aku ni. Nyampah ah!

Isk, kalau orang lain mengalami benda yang sama pon, akan jadi sama macam yang aku rasa sekarang ke ah? Ye kot. Aku harap bukan aku sorang rasa macam ni. Cuma mengharapkan yang ini adalah respon yang normal dalam pertimbangan orang-orang lain yang normal seperti aku. Adakah ayat aku sudah berbelit?? Itulah, aku dah cakap, pertimbangan aku kurang waras masa ni!

Memang dramatik habis! Benci ah!

Sepatutnya masa ini diraikan dengan gembira...bukan sebaliknya. Aku je yang mengada. Denial kunun. Blahla. Bagitau je Najlaa, khabar gembira ini patut dihebahkan! Bukan disimpan atau dirahsiakan!

Er, Ok la. Ok La. Aku bagitau yek? Umm...













HARI NI GENAP LAH UMUR AKU 24 TAHUN!!







HUH! Cayalah. See? Takde apepe pun kan. Laa baru 24 tahun ke??. Muda lagi tuuuu!






... Akademi Fantasia pun boleh terima peserta sampai umur 45 tahun! Setakat 24 tahun tu, apa nak herann...kan??



-For us, The Januarians of the family; Papa, Aan and Me-



-walaupun tak profesional, tapi homemade bakery jugak yang TERBAIK!!hehe=)-



P/S Thank You Allah for You have given me the chance to live this long...and I pray for longer yearsss ahead...

11 comments:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Jap lg 25,pastu 26 pastu 27 mak aih dah nak dekat 30.

Rashid said...

salam

Selamat Hari Lahir ke 24 utk najlaa. Moga najlaa sentiasa sihat, dimurahkan rezeki, dan ceria bahagia sentiasa. Tenang dan damai ..

Masih muda lagi tu .. hehe

yonna said...

happy birthday,Najlaa! :)

Zulkifli Shawal said...

slmt hari tua :D
may god bless u..alwess!

amal said...

tetap cumils walau diri sudah meningkat usia...kak najlaa rocks!!

jalak lenteng said...

dah tua dah tua dah tua...takpe..semoga panjang umur murah rezeki..

TUN said...

semakin hari semakin tua.
hepi besday!!!

(x ajak parti pon)

sickchild said...

happy birthday =D

Najlaa Raihana said...

thanx for the wishes guys!!=)

adikrocka said...

kak najlaa...selamat hr jadi.moga lekas kawin..akak bila nak ada booifren?ke dah ada ramai?

Najlaa Raihana said...

mekasih...bf xde lagi la dik...mane pergi smua jejaka2 yang best ni???