18 December 2009

Salam MAAL HIJRAH

Salam MAAL HIJRAH aku ucapkan. Semoga tahun ini lebih baik dari tahun-tahun sebelumya. Exam results dah keluar pagi tadi. ALHAMDULILLAH, rezeki sempena tahun baru agaknye =) Tiada kata lain yang mampu aku ucapkan selain SYUKUR, SYUKUR dan SYUKUR.

Betapalah aku risau tentang exam kali ni sebab semua pun rasa macam tak konfiden langsung. Especially Ophthalmology yang boleh kata, (memetik kata-kata daripada senior) macam KILLER subject jugak untuk RESIDENCY 2 ni. Memang KILLER pon, sebab rasa macam nak bunuh diri pun ada lepas Clinical Exam Ophthal harituh....hukhuk...


ALHAMDULILLAH...


Bolehlah rasanya bercuti dengan tenang kali ni. Cuma, kena study jugak sepanjang cuti 2 minggu ni sebab lepas holiday, ada exam lagi bakal menunggu. Aiihh..yang tu belakang kira. Holiday is holiday!! Aku nak enjoyyyyyy!!



p/s Congrats and Happy Holiday untuk rakan-rakan PMC yang lain! =)

1 comment:

Najlaa Raihana said...

lalaallalaaal ckp syarat tanak zero komen!