20 December 2009

Guitar Cover - Twinkle Away (Brainstewz)

Cuti-cuti ni ada can la aku nak main gitar lama-lama siket. HUHU. OK kali ni, lagi sekali, aku follow request dari seseorang. Mula-mula dulu masa dia buat request, aku memang takde hati nak main lagu ni, sebab tak pernah tau pun lagu ni, tapi lama-lama dengar macam best jugak. So, try je la main, tapi yang simplified version. Sebab kalau ikut plucking sebijik-sebijik macam yang ori, memang aku tak retilaa....heh. 

So, ini adalah request dari seorang blogger iaitu AZAH AMIN. Hehe, Azah, ini untuk anda! Enjoy! Sorila kalau tak sebest yang ori. =p 

Untuk lagu ori, sila klik SINI!. Lagi satu, ada sedikit kesilapan teknikal, sebab masa edit video ni tetibe di minit yang ke 1:16, dia jadi totally blackout. Tinggal audio je;( Harap maklum.


video

9 comments:

Azah said...

aaaaaaaaahhh,,,
suke13x!!
mantap la najlaa nyanyi..
haha... versi laju.. i loike!
tq najlaa...
mintak kebenaran nak ciluk ek..

Najlaa Raihana said...

hahaha...sila2....khas untuk andaaa=)~ glad u loike it...lollz

Anonymous said...

salam..

firstly tahniah sebab lulus xm haritu, sory lambat ucap, br hr ni dpt on9.

org punye request u main, i punye tak penah pun, ok nak request lagu aril, menatap matamu, kalu tak dapat chord, takpe, i tujukan lagu tu kat u

anon joe

Najlaa Raihana said...

anon joe - tq! er...penah request ke? macam xde je b4 ni...heh...oo lagu ella tuh ek...emm..will see if i can do it later...

fndrocka said...

patut bagi aku nyanyi lagu ni...

jauh minda ku melayang....terkenangkan diri mu sayang...kan ku utus bla bla pergi dulu..terganggu siaran radio mu...

Najlaa Raihana said...

fnd-ok ok nnt kita duet sama.....haha

Anonymous said...

ak nk gak!!!
hahaha...selamat bercuti~~

-anon eL NiNo- (",)

sickchild said...

sedapnye suara luuu. haha

Najlaa Raihana said...

thankyou3x...hahaha