05 December 2009

Guitar Cover - Melda Ahmad (Putus)


BREAK TIME.....!!!~ 

video


Original song, click HERE!

I'm sure ramai yang masih tak tau kewujudan gadis Indie yang seorang ni. Dengar-dengarnya ramai orang cakap, Melda boleh jadi pesaing Yuna. Aku pun baru je dengar lagu ni 2-3 hari lepas. Layankan aje. Ini first cover lagu MELAYU aku....heh~


Aku duduk sendirian di kamarku,
menangis kesepian kernamu,
kau tinggalkan aku,
kau cari yg lain,
tergamakmu merobek hatiku.

aku duduk sendirian di kamarku,
menangis kesepian kernamu,
kau tinggalkan aku,
kau cari yg len,
tergamakmu merobek hatiku.

tp setelah kau pergi aku
mendapat lebih baik drmu,
dia hargai aku,
dia sygi aku
lebih drpdmu,
aku ingin kau tahu betapa ku gembira,
tidak lg bersamamu,
namun pastinya nnt kau akan sedari,

yg kau perlu cintaku,
yg kau perlu cintaku,
yg kau perlu cintaku....

10 comments:

Azah said...

macam best jugak lagu ni...
haih~ ni yg jeles ni..
nk belajar men gitar jgak la..

Najlaa Raihana said...

azah - hehe...belajar la....saje je kkdang rse nk melalak....~ eheh

lutfi said...

jiwangggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Najlaa Raihana said...

lutfi - eleh...sekali sekala....~ macam ar dia x pnahhh

lutfi said...

gua kan rokstaaaaaa

mane main lagu jiwang2.. :P

kan?kannn?

Najlaa Raihana said...

takyah la nk tipu diri sndriiiii....hahaha

lutfi said...

:D


diammm najlaaaaaaaa..diammmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Najlaa Raihana said...

hehe kantoiiii....

Firus Ruhaizad said...

gud...:)

sickchild said...

sedappppppppppppp =D