09 December 2009

Guitar Cover - Already Gone (Kelly Clarkson)


Lagu ni tengah popular sekarang. Tapi, aku lebih suka version live Kelly yang ini!!

Ok. ni request dari seorang yg bernama MATZAM. Ex skulmet aku dulu. Beliau sangat terer main gitar jadi aku segan sket. Tapi sebab aku nak challenge diri aku, aku try la buat cover song ni walaupun aku tau Kelly Clarkson punya lagu stok jerit-jerit horror yang peti suara aku sampai boleh pecah...

Disebabkan aku tgh exam, jadi aku tak sempat nk praktis sangat lagu ni. Request ni pon dah agak lama. So, aku malas ah tunggu lama-lama. Aku upload je tros walaupon cam blurrrrghhh je aku main. Jangan komen suara OK. Nak komen part gitar aku tak kisah. HAHA. 

So, matzam ni untuk ang, hang tak komen sini, hang siap noo~!! hehe=p


video

16 comments:

Pocket said...

alahai,
suka nya pocket ngan najla ni,
(Wah ayat!!)

guitar dah tune balik,
tinggal nak main biler tu yg tak tahu tu..

Chordnyer senang, Em anda menarik,
kenapa tak amik mcm E, lifting up jari telunjuk?

makAji said...

aurat kot lengan tu makcik oit.. haihh...

Najlaa Raihana said...

pocket - heh tau2...tapi untuk kord progression lagu ni rasenye kalau letak position jari camtu lg senang kot...=)


makaji - makaji!!! huhu sori2...ingat org akan lebih fokus pada chord n gitar yg didepan....okeh2...vids dah digelappkn sehabis mungkin...maaf~

Fatt Chin Choy said...

cepat gak ko mahir yer

Anonymous said...

wah~ hebat..!! salute lah najlaa..ahaha..nice vocal..;p
thanx cover utk aku...

Anonymous said...

eh lupa..nntkan request seterusnya dr aku...hehe ;p

Najlaa Raihana said...

matzam- ceh...sorang boleh request sekali je...hahaha...(bajet btol aku ni...) ur welkam =p

Nasukha Pte Ltd. said...

bes2!!!

Najlaa Raihana said...

deen! dah ade blog ek? cayalah!!=)

wawad said...

matzam poyo!ptutla td dok bangga ada tulih nama dia kat sini!

Najlaa Raihana said...

wawad - wakakaka....yaka?? cessss matzam!

Anonymous said...

bising lah pakwad..jgn kacau la ni bisnes aku ngan najlaa..p main jauh2..lol

Zulkifli Shawal said...

lagu ex aku neh.gle la najlaa!!

sickchild said...

hihi sedap suaraa. sedappp.

sickchild said...

camne leh cepat pandai?

Najlaa Raihana said...

trimas sickchild...ahahaha..pandai tu takde ar...main tahape2 je lagi nih...

kena praktis main hari2...jangan miss one day pon..huhu...