29 November 2009

Guitar Cover - Big Girls Dont Cry; Fergie

huhuhu....

tengah baca lecture notes tapi stop kejap sebab gian nak petik gitar...

tiba-tiba rasa nak main lagu ni...

hurmm...tp tak habis...


sebab....


yang part belakang tu aku tak berapa reti sangat main...hahahaaa


nantilah lepas ni aku sambung balik....~


dudududu....~


*seluar lembu~ seluar lembu~*


video

8 comments:

fndrocka said...

giler lah kau

Hisham said...

u slow n steady l...lelame ok la..

Najlaa Raihana said...

fndrocka - huh? sape gile? sape gile?


hisham - ok ok baiklah2...=)

Anonymous said...

fndrocka - tak elok kate cam tu, even melawak

naj - good luck 4 ur xm, emm malay song tak de ke? try gemilang ella tengok

anon joe

Najlaa Raihana said...

anon joe- im sure fndrocka tak maksudkan ape2 dengan ayat tu..it's just the way of expressing his impression i guess...kn fendi kan? =)

tq! really need the luck. malay song susah sebb ssh nk dpt chords...heh

Anonymous said...

ooo susah nak dpt chord, tp kalu dapat mesti sedap.

nampaknya u bubuh gambar baru, cun la. habis xm 17 nov kan, stay penang ke blk kajang trus, kalu stay ingat nak ajak u makan laksa shack kat queensbay 19nov, mo tak??

anon joe

Miss Ayda said...

weh all the best sok ye ^_^
aku nk request lagu bleh? hehe
tp xde idea nk request lagu apa la plak

Najlaa Raihana said...

anon joe - hurmm x sure lagi...probably balik on the 19th itself...


ayda - heh...esok? maksud ko...xm isnin nnt? tq2. haha...b4 ni pon dh ade bbrapa yg request tp sorang pon aku takpnah langsaikan lagi....adeh...rindu nk lepak2 ngan kooo!!!~ hehe