15 November 2009

Guitar - Here without you;3doors Down (Song Intro)


Hehehehee....another reallyyy short video for the weekend! =p Was taking a break while doing my assignmentssssss! (=.='). This time I was trying sooo hard to play the whole INTRO song for Here Without You by 3 Doors Down...hee~





p/s Oh yea..Movie "Ketika Cinta Bertasbih 1" dah up kat Youtube. Sesapa yang ternanti2 movie ni boleh tengok kat sini...

6 comments:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Xbest.Lembab.Tapi still boleh recognize lagu apa kalo ko xbgtahu tajuk pun.

p/s:Dah mula rajin nak tgk video ko.

Najlaa Raihana said...

aler...memang ar lembab, aku buat versi melow~
wahaha..

(padahal sbb terkial2 jari nk tuka chords)

p/s bagus2 tak rugi aku up!

dude said...

rajinnyer men guitar.
macam kerk koben.

Pocket said...

macam ada komen di post lepas kata tali keras, and anda mengaku 'yes tali tu memang keras sikit..' gitu gitu,

so kenapa tak tukar ke tali yg lembut..
maybe tukar tali gitar karan ker...

ngelat sikit, tp atleast tak la hancur jadi mu yang halus mulus tu:D

n nanti bila dah pandai nanti, sila tukar kembali ke acoustic string untuk bunyi yg lebih mantap:D

Najlaa Raihana said...

dude - heh rajin apenye..main gitar jek pon..~


pocket - okeh...maybe one day akn tukar...hehe

Zulkifli Shawal said...

bole improve lg tuh (mcm hebat je aku haha)
intro dia mmg ssh pn!