15 November 2009

Guitar Cover - Jay Sean , Down


(Pelik tak aku nak cover lagu ni??)


Aku agak malas tulis panjang-panjang sekarang ni. Jadi, aku up video je la. Boleh tak?? Fuh! seminggu yg memenatkan dah tamat. Sekarang pukul 5 pagi. Baru balik dari hospital...so sebelum aku tidur sampai tengahari ( konfem! ) esok, aku main gitar kejaplah. Untuk original song and MV klik sini!

Aku try incorporate instrumental song lagu ni dengan gitar strumming. Ada jugak part yang tak selari dengan background song sebab beat lagu ni agak laju. Lirik pun aku lupa-lupa. Tapi sebab aku suka gile lagu ni, layannn je laa. Enjoy...



p/s Tidoooooo...!!! zzzzzzzzzzzzzz~~

9 comments:

Azah said...

najlaa...
nk request lagu bole?
nak lagu ni..
twinkle away by brainstewz...
bole x?
bole laa...
hehe..

Mayein said...

boleh lawan kak shikinroza ni.. hihi.. buat la videoblog slalu okey? hihi

Najlaa Raihana said...

azah - tak penah dengar pon lagu tu...td baru search kat youtube...hehe...nanti bila rasa cam nak cover lagu tu akan ku upload...x janji arrr...=p


Mayein - eh? sapa mayein? hehe...ini xleh dikira videoblog ni....sebab x cakap apepe pon..main gitar je...=p

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Nie 1st time aku tgk video ko.Biasa malas nak tgk sbb lmbt nak loading.Tahniah 2x...ko dah makin maju & power.

p/s:Kenapa muka ko serius sangat?Tau la letih tp senyum la...

Najlaa Raihana said...

razi - huhu mana bleh senyum sambil nyanyi...aku tak retii...kena fokus pd chords and lyric....=p

Azah said...

ho yeahh...
xpe..
x buat pon xpe..
tp kalo buat,
nyanyi sedap2 tau..
hehe....

Najlaa Raihana said...

azah - hahaha....yolah2...sedap gak ek lagu tuh dengar banyak2 kali da nih..=p

ili syazwani said...

oh my. its nice! nice song too.

Miss Ayda said...

wah seriusnye mukaaa hehe