11 November 2009

Guitar Cover - Kate Perry, Thinking of You!

I dont have much 'leisure' time this week as I have to do my so called "on-call" in the Emergency Department every night after the formal class hours. Yet, I still need to relief the stress by....oh you know how~ Mana-mana strumming kantoi sana-sini tu, kira halal je la ek....So HERE GOESSSSSS.... 


video


p/s arghhhhhhh!!! ( wahh best gak jerit kat blog...hilang sket tensen)

3 comments:

Pocket said...

pakai pick!!
waaahhh!! satu benda yg pocket langsung tak leh wat lg.. heheheh, would have to strum hard or else bunyinyer ber terabur..
pocket lah!!

kesan vdo gelap tu suka :)
letting us wonder what u'r wearing .. hahahah pyjy yang ada bebiri pun tidak kali ni ^^

satu soalan, amik pakai henpon ker?
kalau pakai henpon, 3g ker .avi?

jalak lenteng said...

suara ngkau kiut la..aku nak gelak ajer..aku rase tali gitar tu keras arr..

Najlaa Raihana said...

pocket - tuh la...kena blaja kontrol pegang pick so that bunyi dia sedap...klu tak...bunyi dia mcam keras sangat laa...huhuhu...ooo pyjy kali ni binatang lain plak...panda!! =p vids ni amik guna laptop...tp sebab dah compress nk bg senang upload...so jadikla cmni...


jalak - ceh kiut ko kata? agakla...tali dia keras...nk tekan bagi kena kat fret pon punye ar susah!