15 October 2009

Siapa Kata Blogging Ni Kerja Sia-sia??

...( tak perlulah nak jawab soalan di atas )



Alhamdulillah.

Akhirnya, terbayar juga segala hasil titik keringat serta tenaga otot-otot jari dan tangan aku selama setahun aku aktif menulis blog. Inilah matlamat aku menulis blog. Selain berkongsi kehidupan, pandangan serta ilmu serba-serbi, aku nak juga merasa dapat duit sendiri. OK la tu. Setahun menulis, dapat RM50!! (ini nada menyindir ye. silalah faham)

Jadi di sini, aku nak minta tolong korang semua. Tolong naikkan rate 'gaji' aku sekarang dengan menekan iklan-iklan di sebelah ini setiap kali korang masuk/keluar dari blog ini. Maaf, aku terpaksa buat camni. Aku tak suruh korang bayar pun nak baca blog aku ni, cuma tekan iklan je banyak-banyak kali. Boleh kan? Aku tau, anda mampu melakukannya!

Tolonglah, aku baru ingat nak kumpul duit nak beli handphone baru. Aku dah aim Samsung Jet. Agak-agak dengan rate 'gaji' aku ni, bilalah aku mampu nak beli yer...?? ( tak kesian ke dekat aku ? )






Hehe. OK. OK. Aku tak seDESPERATE itu. Cuma, aku nak ucapkan TERIMA KASIH kepada sesiapa yang telah dengan sengaja/tak sengaja 'menyumbang' RM50 tu dekat aku...=)


Tanpa anda, siapalah saya dan apalah maknanya kewujudan blog ini...~



p/s Sebenarnya memang tak pernah terfikir nak dapat duit daripada menulis blog. Aku menulis sebab aku memang minat nak menulis. Apalah sangat RM50 tu berbanding isi-isi penulisan yang dah pun aku luahkan ke dalam blog ini...ye tak?

7 comments:

fndrocka said...

aku tak pernah pun klik kau punya nuffnang..hehe.ok nanti aku klik.

Ezad said...

Cik Naj, xde masalah nk klik2 tapi kena main gitar bnyak2 untuk hiburkan smua pengunjung!! hahahaha(ketawa jin):p

Najlaa Raihana said...

fndrocka - yeyey...sayang ko!!~ hehe


ezad - haha, insyaAllah2...akan dipertimbangkan cadangan itu....=p~

Pocket said...

kita lawan klik nak,
pocket klik kamu,
kamu klik pocket,
ngan harapan kta kaya sama sama :D

Tp iklan iklan diorang memang informative lah, so pocket memang klik jgak kekadang tu :D

bila la pocket plak nak dpt nih^^;

Najlaa Raihana said...

pocket - hahaha..boleh2...jom jom jom =p~

AbRaR said...

syabasss dapat jugak duit walau tulis makan tahun...

AbRaR said...

tulis lah banyak lagi banyak lah dapat duit