13 September 2009

Ipod Nano 5G Now Comes With Camera & FM Radio!





Sudah berada di pasaran sejak 9 September (09/09/09) yang lalu. Sekarang ipod yang baru dah letak video camera dan radio streaming application. Bencinya, kenapa baru sekarang? Ni yang menyebabkan aku nak balik Dublin semula ni! Argh...agak-agak trade in dengan ipod 4G aku boleh tak..? (or ada sesapa yang sudi nak hadiahkan aku ipod ni....?~ =p)

More information / to purchase online, click here (for those in Malaysia)

7 comments:

Azah said...

dublin murah ek?
bole la nk pesan satu..
huhu...

TUN said...

nak 1!!!!

Najlaa Raihana said...

azah - xde la murah sgt pon..lebeh kurg je klu convert ngan euro..heh just that, klu kt sana nk beli senang amat! applestore belambak2..xpon dr sana order from US, dpt murah lagi..

tun - ceh....xkan dilayan~

Anonymous said...

uishh....best nih...bape sekilo? agak² kalo beli borong leh dpt diskaun x?ahaha..


p/s: correction...lagu "cahaya aidilfitri- nyanyian asl by BDB"...tuh barula terbaik!!
-eL NiNo™-

Adry said...

wow... i'm thinking to get one! Tak lama lagi raya... hehehe

Adry @ http://www.adrysabry.com

atok said...

dunia semakin hari semakin melampau teknologinya. ehe

Pocket said...

which makes u think,
pas ni apa lagi la diorang nak pasang kan.
vdo pun buleh dah,
radio pun buleh dah,
pas tu?

Selamat hari rayer yee..
maaf zahir batin:D