26 July 2009

Jatuh...Jatuh...Jatuh

Aku sekarang di Penang. Kelas dah nak mula esok. Bermulalah kehidupan aku semula sebagai seorang pelajar perubatan.

Aku taktau la nak tulis apa dalam post ni. 

Erm, I'm actually up to something but I really cant tell you anything...just not yet. Because I am still not ready to reveal it. Some might have known about it already, though. Nantilah, aku bagitau...



Tapi, yang pasti sekarang, aku rasa aku dah jatuh (.............):

a) Miskin

b) Saham

c) Katil

d) Cinta

e) Sakit

f) Pointer

g) Berat badan

h) Ditimpa tangga

i) Ke bawah

j) Talak...? =p

Sila pilih jawapan yang anda nak. Aku takkan beri jawapan yg direct untuk keadaan aku sekarang..fuhh..



p/s Untuk seseorang yang telah request posting "Life as a medical student", I will try to do it later...insyaAllah =)

p/s Al-Fatihah atas pemergian Yasmin Ahmad, it was quite a shocking news indeed...

13 comments:

atok said...

jatuh cinta ke?
gaha

adawiah.zaini said...

rasanya semua org pn mesti teka jwpn jatuh CINTA kan? hehe

Hairi Ghani ke Henry Gurney said...

saya yakin betol saya pilih D) sebagai jawapan saya....

btol kan btol kan? i knoe the clock is ticking... mana tau dah tibe masanyer cik najlaa..

ececeh.. ye ye jer aku. haha

dianaRahmanO said...

yeay yeay najlaa nak kawen! congrats najlaa! :D

Najlaa Raihana said...

atok - eyh manede...pepandaii jeee...


adawiah - haa...ni pon same jugak ek..=p


hairi - btol x btol tu blakang kira...yg pastinya, hanya sy yg tau jawapannyaa..haha


kak D - ini sudah lebeyyyhhh...;p

nasevh said...

singgah je~

jatuh katil sbb da jatuh cinte ke..
hehe

Anonymous said...

Najlaa sudah jatuh cinta dengan saya..hahaha

gud4nothings said...

eheh..kalau jatuh cinta..dengan saper yeea?
kalau jatuh katil..itu bukan najlaa..
so my answer is..
jatuh berat badan?
mcm salah jerk...heh.

ako said...

ermmm mukin teruk jatuhnya 2!!
ako dapat rsakn naj jatuh lgi d timpa tangga...

Anonymous said...

kamon naj, nape pilih tajuk ni, u buat i bedebar.dag dig dug.tp i tau jatuh cinta is not d anser rite.u just nak pray pray kan, nakalnye.

naj, please, upload la gamba u yg terbaru ke, nak melepaskan rindu dendam.

lagi satu kerap2 le update blog, tak le i boring.cume jgn pilih tajuk yg nakal2 sudah tau

anon joe

Anonymous said...

hahaha.....kelakar2 ~ =P

-eL NiNo-

en.beskot said...

sapekah gerangan Anonymous 1 tu??(yg xde btau name.Anonymous 2 ltk gak la el-nino).
semcm je komen dia.
beliau waras kn??aha..
walopon x knal ko,tp ak teka ko jatuh cinta.
kompem.kunci jawapn.jatuh cinta.
hoho..

Anonymous said...

1st time ak menyebok komen kat blog najlaa ni waalaupun ak ndak knal dia..Cuma ak tertarik dekat komen Anonymous...Cek cam knai ja ayat hang tuu...HAng Moakil kaa??wakakaka..
Wal fundeks la anonymous