20 June 2009

Sweet Temptation

Buku-buku limited edition ini hasil tulisan blogger-blogger terhebat!



*I have touched
the books
that were on
the top shelves


and which
I were probably
saving
for AFTER THE EXAMS


Forgive me
they were delicious
so tempting
and so alluring...


*altered from This is Just to Say-William Carlos Williams'


p/s exams....please end sooner! sigh~

9 comments:

Pocket said...

nampak ikon anda di blog pocket,
disini pocket melawat balas.

dan utk tidak melupakan lawatan balas ini, pocket nak link trus.
bleh?:)

sukernyer layout andaaa!!
duk pulun HTML, tapi tak reti nak wat tarikh yg harinyer jer besor tu.
bulan nyer kecik...
tahun nyer tak der.

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Update 2x blog padia...pegi study la...

Goodluck weyh.Aku doakan ko berjaya.Hihihi...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Tetiba aku rse nak komen 2 kali kengkonon nak bagi kau jgn patah semangat atau lemah semangat lalu melatah umpama biawak kne belacan tapi mesti ada beberapa hati busuk yang akan kata..."eleh...lelaki nie msti loser kengkonon nak ngorat pompuan nie"...ala....macam aku slalu kutuk orang lain dalam hati...kan dah kena balik....ok...so who cares? as long as i can cheer up for my friend.Seriously goodluck dow...1st time aku doakan untuk kengkawan nie...biasa aku hanya menanam tebu hidroponik ditepi mulut...

Monkey D Luffy said...

aku pun nak tulis buku ler

kakaka

Anonymous said...

ooo nak pekse!!! mmm selamat bejaye.mulakan dengan Bismillah...

Najlaa Raihana said...

pocket- thanx yer datang sini. saya rasa saya dah beberapa kali jugak jenguk blog pocket yang kreatif tu...=)


razi - thanx tak terhingga...tatau nk ckap pa lagi dah=)


luffy - boleh2.sure ada market value. luffy kan popular=p


anon - yupp...and thx..

eZad said...

Banyak juga yg kamu beli yek Najlaa, buku2 itu berkisar pasal ape? :)

Azah said...

mane najlaa dapat buku2 ni?
cam best je..

Najlaa Raihana said...

ezad - tentang ragam manusia & kehidupan...


azah - boleh tgk "sindiket soljah" under blog list kat seblah kanan nih...