26 June 2009

I'm Officially A 4th Year Med Student!

15 comments:

Pocket said...

wah!! cantik gambor hiasan anda ittu.
zaman pocket dulu, kalau med student,
kna nam tujuh tahun, so dah pat...

lg tiga jer :)

Najlaa Raihana said...

hehe..cepat komen ye pocket=) insyaAllah2...ekceli habis until 5th year..kirenye..lagi 2 la...doakan semoga perjalanan mnjadi seorg doktor ini berjalan dgan lancar...amin....

Azah said...

lawa kombinasi..
baju surgery dgn sepasang crocs...
hehe...
sikit lagi nk jd doktor.
chia yok!!

Monkey D Luffy said...

tak lama lg jd doktor yang HOT!

hehehe

gud4nothings said...

ol da best!

Najlaa Raihana said...

azah - haha...thanx!

luffy - iyo la tuuh~

firus - trimass!

Hafizatul Akmar Hussin said...

hai najlaa! wee!

congrats! ;)

Najlaa Raihana said...

hafizatul - hi awak...!=) thanx yer...

jalak lenteng said...

doktor gigi?..najlaa..nanti bley aku buat pagar gigi kat klinik nkau..

Najlaa Raihana said...

doktor gigi ape plak ni...ini baju scrub la..nk masuk OT huhu...

Anonymous said...

memang kena pakai macam tu skrang ni, virus h1n1.i suggest naj jadi pakar jantung hati dan hempedu, nanti senang nak belah dada i bila nak buktikan cinta i pada u.

Najlaa Raihana said...

anon- baju ni ekceli untuk surgical procedure...not necessarily for h1n1...mcmane nk buktikan cinta kalau masih smbunyikan diri sndiri di sebalik nickname anon?? (oh boy... this is so not me)

Anonymous said...

kuang kuang kuangggg, mmm semunyikan diri??kalu nak suruh i reveal myself kena ajaq i buat blog...

Najlaa Raihana said...

wahai anon, klu brani bak mai number phone laa...i nak 'ajaq' u ckup2....! muahaha..

furz affandi said...

Congratulations!
May all your dreams come true.