14 September 2011

WW : "Wasteless" Wednesday...












Seriously. No second thoughts on buying books here because they are all CHEAP!! Thanks to Ayda & Fendi on spending the day with blasts and joys;)

p/s You should go. Yes, YOU!;)

10 comments:

fnd said...

Paling suka gambar nombor 5..paling mahal lah orang kabor.hehek.

iz said...

wow..rajin bebeno cari buku..
ak pon nak start membaca ler...
nak try minat baca buku..

Saye xde name said...

Hey awak nampak cute la pakai tudung pinkkk.

Narina Joe "Najo" said...

fnd - ahaha...terlebih eksaited di situ nampaknye


iz - bagus2 tak rugi rajin membaca niii...


saya xde name - hey awak ni tipu la xde name. haah sy memg cute tp bila pakai tudung pinkkk je la..uhuhu..

Pocket said...

camana pun buku jgak yang besh,
sebab dari buku lah kita buleh berkembang sikit idea, blog nak berkembang idea?

well 1 per 16 kot?

buku 'FakingIt'?
tertarik :D

Saye dah ade name dah said...

Saye ade je name tp biarla rahsia name sy tu.

sebenarnyee, sbb awk ni dah cute mmg pakai tudung ape pun cute lah.=)

Narina Joe "Najo" said...

pocket - itu sudah tentu...hehe..aah buku 'faking it' tgk tajuk je dah teruja kan...baca isi buku lagi super duper teruja...!


awak yg dah ade name - ala ape salahnye kongsi2 nama...sharing is caring...xgitu?:)

eh eh...sy cute ke?=p [x payah jawab]

Sy dah Lupe name sy Laa. said...

Taknakla share share kt sume org name sy. Sy share name sy dgn org yg sy percaya/sayang/cinta bertaut rapat je. =)

Saya nak jawab jugakkk.
Dgn penuh yakin sy jwb
"Awak Cute".

Liyana Nawi said...

kedai ni kat mana? nak pegi jugak! heee :)

Nasukha Pte Ltd. said...

Kat mane ni cik la???