11 September 2011

Keguguran

Ah..aku sekarang menghidapi masalah keguguran...





































...rambut!

10 comments:

Jon said...

sama! hari tu pergi saloon, then barber(jap, kat saloon kita panggil barber ke hairstylist?) convince me to buy L'Oreal stuff untuk kulit bla bla bla supaya rambut tak gugur bla bla bla tumbuh lebat bla bla. RM70 plak tu. Wooooo~~~~!!

Lord Thankerton said...

Xpe la gugur rambut pun, ade jugak orang sayang nantii. Hehe.

Narina Joe "Najo" said...

Jon - haha guys too? sampai g saloon..semangatnye...i tot u were always botak? =p


Lord Thankerton - haha really ke? HOPEFULLY someday! =)

Pocket said...

jahat!
tapi perkataan 'masaalah' was a bit of a give away :D

should be 'oh no aku keguguran!!

... ambut'

anyway luv this one sis!! :D

Narina Joe "Najo" said...

pocket - alaaa yeke...huhu as usual..hard to trick a guy like you!

lpas ni akan lebih berhati2 dlm pemilihan perkataan supaya trick lebih menjadi..haha

Lord Thankerton said...

Hehe. Really really sy jamin mesti ade punyee. We can see the seriousness via the Uppercase wording. =).

You doa la mesti ade punye. Bukan someday je. Everyday pun boleh.

Narina Joe "Najo" said...

hehe..insyaAllah...nk org sayang everyday mestila kena doa pon everyday jugak kan...baru lah adil namenye ;)

kwn kepade Lord Thankerton said...

Ha'ah Doa everyday. Mmg sgt adil lah tu.

Cara doa pelbagai. Sy niat Solawat Shifa' je awk yang sy sy syg tuh eh ORANG yg sy syg tuh. hehe.

Narina Joe "Najo" said...

pergh bawak geng la Lord Thankerton ni.

hehe baiklah2 saya akan amalkan. tp biasanya saya direct je baca Doa Pengasih terusss...ehehe

Lord Thanky Thanky said...

Sy mane bawak geng. Dorg je nyebok nyebok nak berkomen komen kt Blog awk. Sy ckp RCSI, kelam kelibut dorg. Kacau daun.

Wahh nmpknye Dr Najlaa lagi advance. hehe. Sejok nyaman perut orang tu Dr bacakan Ayat Pengasih terusss kt die. ;)