20 January 2011

Simple Lesson

Lost your pen, no pen

No pen, no notes

No notes, no study

no study, fail

fail, no degree

no degree, no work

no work, no money

no money, no food

no food, you get skinny

skinny, then you get ugly

ugly, no lover

no lover, no marriage

no marriage, no children

no children, alone

alone, depression

depression, sickness

sickness, death



lesson:

Don’t lose your pen.

7 comments:

Jon Paghiz said...

aku rasa kau dah macam...cool...tak sesuai..kau dah macam...'cambest'. haha.

Jon Paghiz said...

gila lama aku tak mengomen kat blog-blog yang terdapat di blogger ni. lama sangat dah jadi silent reader.

Narina Joe "Najo" said...

cambest? haha apakah?

oo dh tak pandang blog2 dah sekarang..

bz jamming ke bang? =p

Pocket said...

i tot skinny girl are considered comel and most of the time gets more attention comparing to those that weigh nearing three digits in Kilograms?

so loose your pen,
but start to find them as soon as your weigh reaching 39kg :D

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

apsal aku masih terbaca penis nie?keh keh.

Jon Paghiz said...

ahaha. wei, kata aidit alfian suka kat kau..bila nak jadi juara AJL ni? come on!

Narina Joe "Najo" said...

pocket - betul gak tu. haha

razi - hummrffttt =.= apsal kotor sgt otak kau nii

fariz - tu ah..aku pun tengah tunggu offer je dr dia ni..agaknye dia bz sgt kot ngan ana raffali...ahaks