07 September 2010

Guitar Cover - I Want It That Way, BsB

Bagitau aku sapa yang tak pernah minat Backstreet Boys? At least pernah la minat masa zaman sekolah dulu ke kan. Tak kisah la laki or perempuan. Semua pun boleh layan kot lagu-lagu boyband ni. Ni salah satu boyband favourite aku jugak la since sekolah rendah dulu selain Blue, A1, N'Sync, C21, dengan Westlife. Masa tu kan zaman kegemilangan boybands. Haha. Kelakarnye bila teringat dulu2. Kumpul duit beli kaset, search lyric kat internet pastu print, siap buat collection simpan dalam file, bawak kaset pegi sekolah pinjam-pinjam dengan kawan-kawan, beli majalah artis macam Lime, pastu koyakkan poster2 diorang simpan elok2 bawah katil buat collection. Sebab nak tampal kat bilik, takut mak ayah bising pulak.

Kali ni aku cuba nak mengimbau kenangan tu semula dengan buat cover lagu ni. Semoga terhibur!=p




Yeah

You are my fire
The one desire
Believe when I say
I want it that way

But we are two worlds apart
Can't reach to your heart
When you say
That I want it that way

[Chorus:]
Tell me why
Ain't nothin' but a heartache
Tell me why
Ain't nothin' but a mistake
Tell me why
I never wanna hear you say
I want it that way

Am I your fire
Your one desire
Yes I know it's too late
But I want it that way

[Chorus]

Now I can see that we're falling apart
From the way that it used to be, yeah
No matter the distance
I want you to know
That deep down inside of me...

You are my fire
The one desire
You are
You are, you are, you are

Don't wanna hear you say
Ain't nothin' but a heartache
Ain't nothin' but a mistake
(Don't wanna hear you say)
I never wanna hear you say
I want it that way

Tell me why
Ain't nothin' but a heartache
Tell me why
Ain't nothin but a mistake
Tell me why
I never wanna hear you say
(Don't wanna hear you say it)
I want it that way
I want it that way


Yang ni original MV dia. Comel!

5 comments:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

aha! aku dah tak minat Backstreet Boys sejak dgr cover kau nie.

Narina Joe "Najo" said...

razi - cis apekah maksudnye itu?

Pocket said...

Suka! suka!
minat BSB memang dari UM dulu lagi,
(Nampak sangat kita beza umur kan.. adeh)

luv the intro Sis..

Narina Joe "Najo" said...

pocket - haha...xpe2..young at heart! part intro tu mmg confusing especially bila nak sing along..

fndrocka said...

ah..aku skrg ni pun nyanyi lagu BSB klo karok.