01 May 2009

Aku Dah Dapat Perempuan Simpanan!

Dah dua minggu lepas aku order PEREMPUAN SIMPANAN (PS). Baru hari ni aku dapat. Aku seriusly rasa nak pengsan masa tengok PS ada depan mata. Berdebar-debar jantung bila aku tengok PS. Memang CUUUNN gila! Nasib baik PS ni slim je. Sekejap je aku dah hentam kasi habis sama diaaa...
 
Mujurlah bapak ayam aka JEBON (dengan dialah aku order PS ni) dah langsaikan janji-janjinya untuk hantar aku satu PS minggu ni. Kalau tidakk, dengan Jebon sekali aku bikin jadi PEREMPUAN SIMPANAN !! hahahaha *gelak kurang sopan*.


***********************
******************
*************
**********
******
***
*




Ya, inilah dia buku PEREMPUAN SIMPANAN. Cuun kan?? Karya agung blogger-blogger wanita Malaysia yang unggul. Bak kata heading depan buku ni,

" buku ini mengandungi teks-teks manis menggula oleh penulis-penulis perempuan terpilih "

Aku rasa dah SOLD OUT pun buku ni. Aku beli dengan gaya pos. Next buku coming :KACIP!

p/s Selamat Hari Pekerja! untuk seluruh pekerja-pekerja di Malaysia, termasuk perempuan-perempuan simpanan yang bekerja untuk sugar daddy mereka...=p Damn..! 


update! - sedikit info tentang buku ini. Dah keluar paper tauu...klik sini!

11 comments:

Monkey D Luffy said...

erk

aku tak tau pun kewujudan buku tu

camana aku nak beli?

cam interesting je

Najlaa Raihana said...

maknanya kau tak ckup explore lagi dunia blogging ni luffy...masih ramai kelompok2 blogger yg lain di luar sanaaaa...

kalau nak tau update pasal buku2 ni boleh tengok blog 'sindiket soljah' try google...

tatau if stock is still available or not....rasenye takkk...

amal said...

akak..

nak pinjam buku peempuan simpanan boleh...

saya amek kat pmc k...

insyaAllah saya berjanji akan menjaganya seelok mungkin...

-premed-

Monkey D Luffy said...

fotostat tuk aku ;p

Von said...

wah..dah sampai nampak..haha. nanti la aku nak pinjam kat bebudak tuh. ;)

Najlaa Raihana said...

amal - wah ada student premed pmc baca blog ni? haha...em, nak pinjam boleh je...tapi, kena bayar!!! =p~

luffy - ah, xde masa laa...nnt klu aku dpt tau any updates psl buku ni, aku bgtau..dengar2nya diorang nak buat several new copies lg. kalau ada laa..k?=)

von - tuh la. gembiranya, timing pon tepat. time aku cuti ni. ade la gak masa nak baca kejap..

adalicious said...

bes ke buku tu kak? nmpk menarik la

amal said...

sebenarnya saya dah lama dah mengikuti gerak-geri akak...

huish, takut kan bunyinya...

so,tuk tidak menambahkan lagi ketakutannya...

berikan saya pinjaman perempuan simpanan selama seminggu...

cepat...

Najlaa Raihana said...

adalicious - mestilah best! lain dr lain! hehe...mmbuatkan kita berfikir...


amal - uuu takutnyaaa...InsyaAllah boleh, anytime. When? where? tapi sebelum tu, pastikan bawak duit berjumlah RM100. nak pau budak junior ni...

Anonymous said...

tajuk post ni mmg mengujakan...tp rupe2nye ak x teruja, sbb ak bkn blogger...haha..da la xdpt view....cehh...

p/s:best ke kalo ade pempuan simpanan??haa..tu yg kite x tau..

-joe-

yOnnA said...

ehh buku ni la najla!!!
patut la ramai gila beli time book fair hari tu!!!
ishh ruginye tak beli!
T___T