14 December 2008

Never Believed In 'Ghosts'? Now, Think Again..

Assalamualaikum,

Yeah.. yeah..I have to admit that I have been starting to ignore this blog lately. Reasons why?


1) I have been busy..well, u know why...otherwise, please refer to my previous post...

2) I've noticed that blogosphere now isn't as 'WILD' as it used to be when I first started blogging actively about 5 months ago..anyone (bloggers) would like to agree with me..??

3) My definition of entertainment has just changed lately. I hooked up on YouTube a lot more than bragging about this blog. I recently just found a very cool YouTube channel of the "Decimal Brothers". I would like to recommend you guys to really watch their videos. They are freaking hilarious and are the coolest people I've ever met on YouTube!! They really put a whole lot of efforts in some of their videos.

4) Another contributing factors: the slowwww running laptop and sometimes the problem with internet connection...yes, internet here sucks too and killing my precious timee..! 


Oh yeah...must be wondering about the title, right..? I was reading the Yahoo! News and suddenly I came across this weird story: (click to enlarge)



Hurmm, never thought that 'supernatural figures' can actually 'protect' you? Think again...=p. And, a personal note for all burglars out there; Take this as a lesson! This is a classic example of "Sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga.." by any means possible. I stress again here...ANY! means possible... 



16 comments:

atok said...

wah.
how can?
hm.
Allah nak tunjuk la tuuu. ;D

Monkey D Luffy said...

Salam Najlaa,

Memang dah tak 'wild' pun. silap2 blh ketemu rakan lama dalam ni.

Aku bermula semenjak July. Faktornya adalah politik. Ya... blog pertama aku adalah blog politik. Hit panas gila. Serius. dan ramai yang membaca dan menyokong.

Tapi.. last2 aku rasa aku x sesuai sgt dengan politik ni.

eh.. penerangan aku silap.

sebab aku bina blog politik adalah sebab masa tu Blog Tun Mahathir aku baca. dan aku fikir baik aku buat blog.

aku rasa pun selepas July dan ramai membina blog sendiri. aku rasalah. takde data ok!

callister said...

haha..wild yang mcm mn 2 ek??

Najlaa Raihana said...

Atok
memang pon....balasan dunia pon Allah dh tunjuk..


Luffy
Blog pertama blog politik? wah, not bad...dulu pon most of my entries berkisarkan isu semasa & politik jugak..sejak ade isu UMNO, Anwar and isu minyak...hits memang tinggi...!


Callister
'Wild' macam di pub-pub di sekitar Dublin ni..hehe..takdela..rase mcam kurang menyengat lah...mm,maybe it's just me who felt that way...

~ mizzAmy ~ said...

~ akak start blogging early of 2007. so, bt that time dunia blog nih tak meriah sangat. but now, bermacam ragam org yg berblogging. ~

Nur Najwa said...

pencuri pun hantu jugak , huhuhu :Y

Ezad said...

Wild cam kuda ke?..hehe :p, em agaknya psal musim hujan kat M'sia nih psl tu sejuk..erk dah abis peksa ker?

Azah said...

bagus ar najlaa duk jauh tapi masih tahu cerita latest kat malaysia...

~respect!

Azah said...

bagus ar najlaa duk jauh tapi masih tahu cerita latest kat malaysia...

~respect!

Mr. Fy said...

cool blog.

Mohd Kamal said...

wild wild west kot??? sy buat blog sbb nk tau samada true or not bole buat duit ngan google adsense. jawapan dier mmg bole tpi kena bebanyak sabaq la.. dh lama x update blog yg satu lagik!!

callister said...

pub2 di berlin?
mcm best je bunyi..
hehe..

en_me said...

takuttt sehhh..

CHIKA said...

kalau pencurik tu tak insaf jugak. tak tau la.

Monkey D Luffy said...

perli nampak... hehehe. anyway. tq

ARC said...

padan la dengan muke pencurik tuh

brw sy xcaye ngan antu..antu XWUJUDD