19 December 2008

Goodbye To You...


Assalamualaikum,

Hey korang. Sepertimana yang diketahui, aku sedang sibuk menyiapkan diri aku untuk menghadapi exam dalam beberapa minggu lagi. This is pretty much the summary of my exam schedule:
13th Jan - TOSCE
15th Jan - Renal/Endocrine/GU/Breast
19th Jan - CNS/Locomotor/Movement
20th Jan - Heamatolymphoid/Trop Med.

So, here aku ingin mengambil keputusan untuk mengucapkan Selamat Tinggal kepada blog ini demi melaksanakan tanggungjawab aku sebagai pelajar yang berdedikasi. Aku harap, doa-doa kalian yang membaca juga mengiringi kejayaan aku dan rakan-rakan seperjuanganku dalam peperiksaan kali ini..

Oh ye, one more thing, aku terasa macam berhutang pulak dengan seorang blogger, iaitu Unrestmind yang telah menge'tag' aku satu ketika dahulu. Dah lama dah sebenarnya, tapi sebab nak exam ni trase macam kena jugak buat...tanak rasa bersalah lagi..ohh...

Tugasan : Kena snap gambar tanpa mengontrol ayu. Aku ubahlah sket. Supaya nampak kekreatifan aku, (haha) aku combinekan gambar aku dengan gamba seorang artis terkemuka tanah air. Dah lama aku edit gambar ni, tapi baru sekarang rasa berani nak upload kat blog...(hehehe) So, here goes (click to enlarge!):

-OK Amcam? ade gaya tak?? huahuahua..~-

p/s Hehehe... Jangan nakal-nakal yer korang, InsyaAllah kita berjumpa lagi di Tahun 2009!!!~~

p/s/s Oh yer, buat sementara ni jika ada masa terluang, aku still akan baca blog korang yang mengupdate cuma aku tak update entry sendiri...okeh? =)

p/s/s/s Buat rakan-rakan RCSI sekalian...berusaha, gambate neee~!!!

21 comments:

~ mizzAmy ~ said...

~ good luck dear for ur exam..nanti dah abis exam sila la update blog yerk. ~

Fariz Bakar said...

kelakar lah wei!

good luck najlaa.

Azah said...

Gud luck....

Monkey D Luffy said...

Salam Najlaa,

hahaha... ko memang ganas. nak join lanun ker? SPECIAL POST khas untuk ko. Memang reserve dari awal ni.

Izyan de' Nerd said...

Hahaha.. lawak gile ok gambar tu, Naj! hahaha~

Dieyla said...

kakahkah!!
lawak lawak.
tapi ct buat muke camtu pun tetap comel.
(peminat ct la katekan. ngeh-ngeh~)

babe!
gud luck keyh!
tak syok ah tak de update.
update la gak.

tengok macam i.
exam2 lagi rajen update blog.
HAHAHAHA~
gile jahat main hasut orang.
:P

adaliciOus said...

hahahahaha..
lawak gile gmba tuh! =D
lps siti pencen kak naj plk r ganti die ek? =P
btw, gdluck xm. do ur best!

Anonymous said...

wahh...gudlak my pren...all da best!!

-mmg ade gaye cm artis tuh cume...die oval tp anda tuh agak bulat..ahaha (",)
jgn mara haa...

atok said...

tata doc! ;DD
gewd luckka! ;PP

aeropama dot com said...

selamba perasan muka cam datuk siti. wahaha

Ezad said...

Slamat Exam.. :)

ako said...

chayok2...
ako da termimpi2 teringat kn muka naj garang 2...huhuu...

EiNS said...

awak ni student medic @ pharmacy?

Nanti update la ek, suka baca blog ni :P

Najlaa Raihana said...

mizzAmy
thanx kak Amy! muahx!

Fariz
heh..thanx~

azah
thanx yer azah...

luffy
haha..well, save the best for the last..!

izyan
heh..malu gak bile tgk balik gambar tuh..adoyai...~

dieyla
ooo peminat ct rupenye...i love ct's songs too...ngaku gak la..hehe..

tuhla...mmg kalau boleh nk je update hari2...(hari2? gilos ke?) hehe..tapi nak buat cmna..i have to set my priority straight! =)

thanx anywayss~

Najlaa Raihana said...

adalicious
haha..ganti dia? kalau sore sedap boleh la...(eyh tp rsenye sore i pon sedap gak la =p~ haha)

atok
thx!

anonymous
thanx..ape yg oval?ape yg bulat? heh ape ape jela..

aeropama
heh sekali sekala..ape salahnyee =p~

ezad
thanx

ako
aik? mimpi? huhu..~

eins
medic student. insyaAllah...thanx yer menyinggah sini....much appreciated=)

callister said...

najlaa dear..
good luck ek..
belajar rajin2...

alone said...

haha.

hebat juga kak najlaa nih.

btw, good luck 4 ur exam :D

myadlan said...

lambat lagi exam.. awal2 da hiatus.. ske ati la. .haha..

lutfi said...

woo..dah lame tak singgah :)

chika said...

all the best
all the best
all the best

(bold, underlined, 72, copy and paste 300x)

Nur Najwa said...

hellow kak najlaa :)
good luck akak =D
salam tahun lembaran 2009 sister :)