12 September 2008

Kembalikan Tradisi Menghantar Kad Raya!



Assalamualaikum semua,

Demi menyahut seruan....aa....seruan sape ek? Hentam je la. Seruan mana-mana pihak yang berkenaan untuk mengembalikan semula kegemilangan tradisi menghantar KAD RAYA, aku dengan rasa berbesar hati ingin memberikan beberapa keping kad raya kepada anda secara percuma!! ( aik? memangla percuma, dah aku yg nak bagi. No no, I mean, aku tak mengharapkan sebarang balasan kad raya laa. Tapi kalau anda mau balas, aku lagi sukaa! hee =p) Selain itu, tujuan aku nak bagi kad raya ni pun, untuk merapatkan silaturrahim sesama kenalan-kenalan bloggers dan pembaca-pembaca blog aku yang sangat aku sayangi! =)


First of all, untuk menghargai mereka-mereka yang rajin menaip komentar dalam blog ini, aku akan bagi anda kad raya tersebut. So, kalau anda ternampak nama anda tersenarai dalam list 'Top Commenters', jangan malu-malu hantarkan nama penuh dan alamat rumah anda ke email address aku - narina_joe@yahoo.com  atau jika anda rasa selamat untuk me'reveal' kan maklumat tersebut di comment box, silalah berbuat demikian. Aku tak galakkan yer..=) But it's up to you.


Secondly, entry ini merupakan entry khas kerana melaluinya, anda mungkin layak menerima kad raya dari aku ! Apa yang anda perlu buat ialah, beri komen pada entry ni, kemudian hantarkan maklumat peribadi anda. Caranya ialah seperti yang aku telah nyatakan di atas. Ingat, hanya mereka yang tersenarai dalam 10-15 yang terawal (selain yg tersenarai as top commenters) memberi komen sahaja yang layak dapat kad raya ni. So, apa tunggu lagi, cepat-cepat la rebut peluang ni! Bukan senang nak dapat kad raya dah tau sekarang nii. Dan untuk 'silent readers', inilah peluang anda semua untuk memunculkan diri...hehe...=p


Kad Raya ni special edition, khas dari aku tau.. hihi...=p Malangnya, hanya terhad kepada mereka yang berada di Malaysia sahaja. Mungkin tahun depan pulak la yek aku hantar over the world...hehe. So, cepat-cepat, siapa cepat dia dapat!

P/s: harapnye dengan cara ni boleh tunjukkan betapa aku menghargai readers blog nih! Baik kan aku?....eheh..=p

49 comments:

Adry said...

Wah best ni... aku nak gak .. ble ker?? Jap aku e-mail ek...

Setiap kad akan ku balas insyaAllah...

Adry Sabry @ http://www.adrysabry.com/

TUN said...

yahu.
nak kad raya,,,
huhu..
skali ngn duit raya..

Najlaa Raihana said...

Naj to Adry - Boleh jer...sile la anta maklumat anda yerr...

Naj to Tun - Alolor...ku bagi duit Euro mau tak? hehe...jgn lupe anto maklumat anda ke email saya yerr..=)

~ mizzAmy ~ said...

~ yeaayyy, dpt kad raya lagik. seronoknya... nanti akak hantar email kat awak ekh.. tq. ;) ~

Fariz Bakar said...

FARIZ BAKAR

LOT 805 JLN SEK DERMA
OFF KG PONDOK
01000 KANGAR
PERLIS

Jot down your Ireland address in the card.

Najlaa Raihana said...

hehe..cepat cepat korang...!

oh yer...list top commenters tuh berubah-ubah sebab sesapa yng bottom list tuh neck-on-neck ( kdudukan lebih kurang same je ). Tapi, sape2 yang aku dh inform tuh, maksudnya anda adalah candidate rasmi blog ni sebagai top commenters....ok?? =)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

NAJLA....


he he he danial jer kiyut? Acu yanie tak kiyut ker?

kekekke danial umur 2 tahun 8 bulan..

nakal giler kat umah...nampak jer muka kiyut cam tu..kekkee

alamat kad raya? akak leh hantar alamat ker? huhuhu segan nyer

yonna bebot =) said...

hheee
thnx babe..
ni alamat yonna..

103-8-6,jalan bukit kukus,
11050,penang.

mai alamat najla gak.
send kat email yonna eh

yonna2yonni@yahoo.com

menteil said...

erk.. tak sangka plak aku jadi top commentor blog nie.. hehe..

mungkin blog ko menarik hingga buat aku selalu nak komen.. hehe..

TUN said...

nk kad raya lg..hahaha..
ckp sape komen awl dpt.sy 2 komen.dpt 2 la.hahah

fackaladingdong said...

hahaha...percubaan yg bagus...
nnti sy cmment byk2 kat blog anda..hehe...

fackaladingdong said...

sy nk cmment lg bleh x??

fackaladingdong said...

oh ya..sy terlupa...
my blog updated...
selamat melawat...

fackaladingdong said...

maafkan sy..terlupa lg..
klau sy ada dlm top cmment list anda sila informkan sy..hehe..

fackaladingdong said...

selamat hari raya..hehehe....

Najlaa Raihana said...

Naj to Menteil - hehe..yeke...ceh ceh...mekasih la kerana rajin mengomen all this while...


Naj to Tun - dapat satu ckup la...nk lebih2 plak...=p


Naj to Fackaladingdong - weii wei weii..anda merepek ape nih...kan dah jadi pengomen terawal entry nih..kire anda dah layak la dapat. Jangan lupa hanta maklumat peribadi anda yer..=)

Single Man said...

kat raya dan duit raya sekali ek

Mr Am said...

;) Selamat Menyambut Hari Raya Dr. Najla...

fackaladingdong said...

oh ye ke???

yahuuu!!!! yeye dpt kad raya...hehe...

xcited coz x pnah pun dpt kad raya...hehe...

Mohd Kamal said...

sempat laie ker?? nak gak kad raya & duit ireland...plissss!!

Najlaa Raihana said...

Sesiapa yang dah mengomen di atas...sila send kan nama penuh & alamat korang ke narina_joe@yahoo.com yer...

Untuk sape2 yang belum mngomen, tp nak kad raya, sile la berbuat demikian. Peluang masih terbukaaa...!

Monkey D Luffy said...

Sesiapa yang dah mengomen di atas...sila send kan nama penuh & alamat korang ke rumah LUFFY

AKAN KU HANTARKAN BOM KAT KORANG

Untuk sape2 yang belum mngomen, tp nak BOM, sile la berbuat demikian. Peluang masih terbukaaa...!

jAnGaN mArE

Mohd Kamal said...

top 8 commenters.. mcm x caya plak.

Fatehah said...

ohoho..kad raye..dah 2 taon tak dapat..taon ni bakal dapat..!!

i email u later.. =)

alone said...

waha.. best.. best..

thani_abdulaziz said...

hahaha... mcm peraduan gores dan menang pon ada.. adeyh.. request kad raya ke ireland takde ke? alamatkan kat address rcsi je la eh.. hahaha.. nway ble balik dublin?

Faris said...

nak kad rye satu...wakakaka...vst my blog superfastrack.blogspot.com..hoho~

lutfi said...

takmahu kad raye.

baju muslim saiz m.

terima kasehhhhh [-,-]

Adry said...

Bila nak update ni?? hehe...

You've got tagged!! Go here for details : http://www.adrysabry.com/opinion/dear-god.html

aeropama dot com said...

saya nak satu kad raya. ahaks...

Azah said...

nak gak!

fackaladingdong said...

sila la komen lg kpd sesaper yg x penah rase dpt kad raya..hehe...

Najlaa Raihana said...

haha..sila komen lagi n bagi details korang kat my email. Selagi aku x kata stop..korang layak dapat kad raya...dengan syarat hanta details korang la eyh..=)

huhu...aku dah pening....tp aku nak bg kad raya!! =p

Najlaa Raihana said...

Naj to Thani - nanti bile aku balik Ireland, aku wish ko selamat hari raya jugak Thani. Gune mulut. Bukankah lebih bermakna? hehe. Aku sampai sana 19th ni.


Naj to Lutfi - Ceh. tanak sudah. Baju raya beli sendrik k...


Naj to Adry - hehe...lusa update kot. huhuhu..


Naj to Aeropama -sure sure...u r the 1st person to receive it! haha...


Naj to Azah - bagi la details anda yerr =)

Azah said...

yeyyy...dapat kad raya!...tenkiyu very much!!details da email...hoho...

thani_abdulaziz said...

kedekut.. haha.. eh jap.. ko sampai sana 19th? aku pon.. flight 18th kol 1140mlm.. MAS.. sama ke? lalu heathrow.. leceh tol.. haih..

Najlaa Raihana said...

Naj to Thani - Weii same flight ar kiteee...haha...x ku sangka. Sapa lagi ngan ko? Aku skali ngan Syam je ni.

A'a lalu Heathrow. Ala, mana2 pon lebih kurg je aku rse, Heathrow suh bukak kasut jek...hehee..(saje nk sedapkan ati)

lutfi said...

okok.kad raye pon jadilaaaaa :)

slamat bernuzul quran.

hahhaa.banyak follower laa blog ni..gempak...

Najlaa Raihana said...

okehla...permintaan kad raya ditutup skarang la...

adeh..penat td aku menulis kad2 raya..huhu

Umar Zakir Abdul Hamid said...

hey naj...lame x dngr cite..

ahah..tactic nak penuhkan komen weh..

Najlaa Raihana said...

Naj to Billy - hey, lame gak x dengar cte ko...bukan taktik la..aku ikhlas nk kasi kad raya nihh..=)

thani_abdulaziz said...

haha.. tak kusangke2.. aku ngan syahir je laki kot.. aku tau jiah pon sama flight jugak.. maka same2lah kita melalui heatrow yg leceh itu.. haih... 3 hari je lagi tinggal.. oh tidakkkkk...

Faris said...

hoho~
my adress

PT 1194,JLN KK7/2 BNDAR BARU KUBANG KERIAN 16150 KOTA BHARU KELANTAN,
MALAYSIA

ako said...

c pendiam pn nak kad raye jgak...
hehehe...

Najlaa Raihana said...

Naj to Faris -naseb baik anda masih belum trlambat...cos i'm about to send those cards soon!! ehe..


Naj to Ako - si pendiam mane plak la ni...hurmmm..

ako said...

hehehe......silent!!

jalak lenteng said...

saye nak jugak bley x?walau pun saye nampak alien dalam blog najlaa ni..tapi saye kenal die..

salam ramadan..saye juge kenal izyan ramdan..

saye xleh nak kenal ngn kalian sume sbb saye x same level intelligent dgn kalian sume..

jalak lenteng said...

err..maksud saye..level intelligen saye rendah sket..

Najlaa Raihana said...

Naj to Jalak- siapakh gerangan anda nih? sori bro, permohonan tuk kad raya dh lama ditutup..hehe..maybe leh cuba nasib tahun depan lak yerr...=p thanx menyinggah, rajin2 singgah lg ekk..