16 January 2011

Problems?

Most of the time I would never bother telling people my problems.


Reasons?


80% of them just dont CARE.


and the other 20% are GLAD that I have them.


So, Which part are you??

3 comments:

Anonymous said...

20percent,saba ye, dugaan tu,lagipun ngaji doktor ni bukan senang.or maybe, doktor2 tu nak bagi kita tahan mental, sbb bila jumpa patient lg truk nanti, takut kita tak tahan, kita tak treat well dorang tu, kot nanti sakit makin parah, pe pun selalu kena bersangka baek.Ahli syurrga kena ada sipat tu

anon joe

Narina Joe "Najo" said...

thx for the advice...apparently post ni takde kaitan dengan doktor2 itu...eheh

fndrocka said...

Yg curious berapa peratus lak?

Rajin plak kau menulis entri hey