05 April 2009

Oh, Blogku Yang Tersa'w'ang!

Now, what's the topic of interest for this week? Aku rasa, tak lain dan tak bukan tentang perlantikan Perdana Menteri Malaysia ke-6 pada 3 April 2009 yang lalu. So, the "R-A-H-M-A-N" theory is now complete! I wonder what would it be next huh? The "R-A-Z-A-K" theory perhaps?? Or maybe, the "N-A-J-I-B" theory? Because the list should be continued from there, no? Kalau diikutkan the NAJIB theory, next candidate should be Anwar lah! haha~

Oh, I'm done with Seberang Jaya Hospital, and tomorrow I'm starting my rotation at Penang General Hosp pulak. Weekend baru ni, kami habiskan masa dengan menonton movie Talentime yang sangat touching itu. Lagu O-re-piya tu masih terngiang-ngiang di telinga ni. Then, the next day, we went to Batu Ferringhi during lunch hour. Dekat sini ada satu tempat makan yang disukai ramai. Opposite floating mosque. Sapa-sapa nak mai bolehlaa.

I've just been informed that rakan-rakan sekolah SyedPutra 99-03 bakal melangsungkan gathering di Penang pada bulan Jun ni nnt! Yeay! Siapa-siapa yang masih taktau pasal event ni, boleh pergi tengok kat Facebook. The problem is, tarikh yang dipilih untuk gath tu dah nak dekat sangat dengan tarikh final exam aku. Hurmm~ tengoklah macammane nanti...

Sekarang ni Penang asyik hujan je petang-petang. Sekarang pun tengah hujan. Tapi bagus jugak. At least boleh men'cuci' kereta aku tu...

Dah lama aku tak sharing gambar kan? Bukan apa, aku rasa aku dah gelap la sejak duduk Penang ni. Nanti kalau amik gamba pon, korang bukan boleh nampak muka aku. Tak caya ke?
 

-Buktinya, tangan aku tak seputih Macbook lagi~-

p/s Was wondering ada lagi ke yang membaca blog ni? Aku merapu pasal life aku je sekarang ni...and life aku bukan lah menarik sangat untuk dibaca...(kott..)

p/s Dah lama tak sharing gambar. Masalahnya tak bawak camera, mcmane nak shoot..??

p/s Jom sama-sama kita layan lagu Ore Piya

9 comments:

Von said...

lagu tu dah jadi favret aku. tapi aku sedikit musykil, part lagu tu keluar, plot tengah sedih, apsal orang bergelak ketawa bila penyanyi pakistan ni nyanyi o re piya? aku rasa kita ada sikap double standard dengan bahasa.

*gath tu sempena nak pi kenduri pek chong kot?

Dieyla said...

oiii!
mane hilang!
heh~
memang bersa"w"ang habis lah blog ni.
T_T

wah.
macbook kamu putih!!
sangat jeles!
HUHUHUHUHU~

Monkey D Luffy said...

Salam Najlaa...

lawa macbook ko... tangan tu lawa gak... :p

p/s: kerja lebih ptg dr blog ;p

~ mizzAmy ~ said...

~ kat Penang memang panas ker? adoi.... wondering if one day akak akan stay the whole of my life kat sana. ~

atok said...

btol2.
anwar akan naikkk.
haha ;PP

jalak lenteng said...

aku rase kan A tu untuk Ali Rustam lah..

Nazra~ said...

jgn lupa pakai sunblock bila kluar kt area penang ^_^

athira said...

uik. kt GH penang ke? kt ward mane..? apsl xpnh jmpe pun...

Anonymous said...

kite kat penang jadi lagik putih
hahaha
carenye
kua awal2 pagi
balik mtahari xterbenam
xpon xkua lgsung
hikhik

-deen-
agree dgn musim ujan
my car pon da xkale oren kilat2 da
da nmpak mcm kete burok
asyik ujan je
nak pegi cuci rase rugi jer...
tgula sbulan lg baru cuci